Barion Pixel
Vissza a BudapestScenes főoldalára
Felnőtt jegy ára: - Ft
Gyerek jegy ára (16 év alatt): - Ft

 

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpontok: péntek 19:00, szombat 15:00 és vasárnap 15:00.

A TÚRA 2023. JÚNIUS 1. ÉS (LEGKÉSŐBB) AUGUSZTUS 31. KÖZÖTT A BUNKEREK KARBANTARTÁSA ÉS MŰSZAKI FELÚJÍTÁSA MIATT SZÜNETEL!

A bejárt bunkerek között a túra során 4 km-t sétálunk. Az ütemterv tartása miatt sajnos a teljes csoportot nem áll módunkban váratni, így amennyiben a normál sétatempó tartása gondot okoz, sajnos csak a 2 órás bunkerlátogatáson tudjuk fogadni a vendégeket.

Nem "kúszós-mászós túlélőtúrát" szervezünk, de nem is száraz múzeumi tárlatvezetést. Az időszak széleskörűen kerül bemutatásra: a gyár története és 3 óvóhely bejárása mellett megismerjük az óvóhelyek épülésének történetét, gépészeti berendezéseit és a gyárat ért légitámadások a történetét is - mindez számos eredeti, II. világháborús dokumentum és saját készítésű, a légitámadások túlélőivel készített exkluzív, más formában nem elérhető videointerjúk segítségével kerül bemutatásra. Sok információ hangzik el, de változatosan és követhetően tálalva; ha örömmel nézel meg egy ismeretterjesztő csatornán egy történeti dokumentumfilmet, a program neked való.

A fotózás lehetséges, a légoltalmi/polgári védelmi eszközök jelentős részét pedig ki is lehet próbálni. 

Értékelések (4.9/5 csilag): Google-ben és Facebook-on.
A tematika és a feldolgozandó információk mennyisége és jellege miatt a részvétel elsősorban 14 év felettieknek ajánlott - ám ha az alapvető nyitottság megvan bennük, a fiatalabbakat is maximálisan leköti a bunkerek különleges atmoszférája, a kipróbálható felszerelések stb.

A gyárban és a bunkerekben is rendezett állapotok uralkodnak, így speciális öltözet, felszerelés vagy felkészültség nem szükséges. 

 

FIGYELEM! Koncertjegyhez, színházjegyhez stb. hasonlóan a résztvevők nem "általánosságban" a bunkertúrára vásárolnak jegyet, hanem az általuk megválasztott adott időpontra. Vásárlás után a túra időpontjának áthelyezése 35% módosítási díj ellenében lehetséges, legkésőbb a túra előtti 72. óráig bezárólag. A túrát megelőző 72 órában a jegyek díjmentesen átruházhatók, de az időpont nem módosítható, függetlenül az akadályoztatás jellegétől (betegség, baleset, havas/jeges útviszonyok stb). A fentiek alól a szervezőnek nem áll módjában kivételt biztosítani.

A csoport a túra során külön előadótermeket használ. Kérjük, lehetőség szerint egyszerre legyenek a jegyek megvásárolva! Ha mégis külön tranzakciókkal vásároltok jegyeket (pl. egy barátotok utólag csatlakozik be, vagy ajándékjegy beváltása mellett ugyanarra a túrára vesztek plusz jegyet), kérjük, mindenképp jelezzétek az info@bpscenes.com címen mihamarabb, hogy vonjuk össze a regisztrációkat; ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy együtt tudtok lenni végig!

A túra magyar nyelven fut - magyarul nem értő vendégek részvétele kizárólag szinkrontolmácsolás mellőzésével lehetséges.

A WEBSHOP-BAN TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓVAL JELENLEG KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK JELENTKEZÉSÉT TUDJUK FOGADNI! Cég vagy szervezet részére történő jegyvásárlás esetén kérjük nem itt a webshop-ban megejteni a jegyvásárlást, hanem az info@bpscenes.com jelezni, melyik időpontra és hány résztvevővel szeretnétek érkezni, a fizetés pedig átutalással történhet meg. 

Mindezek csak a leglényegesebbek; a program összes gyakorlati tudnivalója ide kattintva érhető el - kérjük jegyvásárlás előtt mindenképp átolvasni!

választott időpont: *
felnőtt jegyek száma: *
gyerek jegyek száma: *
kapcsolattartó neve: *
résztvevők neve: *
kapcsolattartó e-mail címe: *
kapcsolattartó telefonszáma: *
+36
A foglalásoddal kapcsolatban megjegyzést ide kattintva tehetsz meg.
Számlázási adatok
Számlázási név: *
Irányítószám: *
Település: *
Cím: *