Barion Pixel
Vissza a BudapestScenes főoldalára
Felnőtt jegy ára: - Ft
Gyerek jegy ára (16 év alatt): - Ft

 

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpontok: péntek 17:00 (2024 januártól péntek 18:00), szombat 15:00 és vasárnap 15:00. (Ill. egyedüli kivételként az ünnepi időszakban Magyarországra/Budapestre látogató családtagok miatt Karácsony és Szilveszter között a túra egyéb időpontokban is megrendezésre kerül.)

FIGYELEM! A túra során kb. 4 km-t sétálunk. Az ütemterv tartása miatt a lemaradó vendégek miatt a teljes csoportot sajnos nem áll módunkban váratni, így amennyiben a normál sétatempó tartása gondot okoz, az itt lefoglalható 3 bunkeres túra helyett kizárólag a 2 órás bunkerlátogatáson tudjuk fogadni a vendégeket (itt lehetséges rá a regisztráció). 

Nem "kúszós-mászós túlélőtúrát" szervezünk, de nem is száraz múzeumi tárlatvezetést. Az időszak széleskörűen kerül bemutatásra: a gyár története és 3 óvóhely bejárása mellett megismerjük az óvóhelyek épülésének történetét, gépészeti berendezéseit és a gyárat ért légitámadások a történetét is - mindez számos eredeti, II. világháborús dokumentum és saját készítésű, a légitámadások túlélőivel készített exkluzív, más formában nem elérhető videointerjúk segítségével kerül bemutatásra. Sok információ hangzik el, de változatosan és követhetően tálalva; ha örömmel nézel meg egy ismeretterjesztő csatornán egy történeti dokumentumfilmet, a program neked való.

A fotózás lehetséges, a légoltalmi/polgári védelmi eszközök jelentős részét pedig ki is lehet próbálni. 

Értékelések (4.9/5 csilag): Google-ben és Facebook-on.
A tematika és a feldolgozandó információk mennyisége és jellege miatt a részvétel elsősorban 14 év felettieknek ajánlott - ám ha az alapvető nyitottság megvan bennük, a fiatalabbakat is maximálisan leköti a bunkerek különleges atmoszférája, a kipróbálható felszerelések stb.

A bunkerek közötti séta a szabad téren történik. A gyárban és a bunkerekben is rendezett állapotok uralkodnak, így speciális öltözet, felszerelés vagy felkészültség nem szükséges. November és május között viszont mindenképp szükséges meleg ruházat, és mivel kb. 1 órát a szabadban töltünk, esős idő esetén mindenképp szükséges vízálló külső réteg vagy esernyő! Pontosabb információk a 'csepeli bunkertúra' tárgyú levélben érkeznek a jegyvásárlás után. 

 

FIGYELEM! Koncertjegyhez, színházjegyhez stb. hasonlóan a résztvevők nem "általánosságban" a bunkertúrára vásárolnak jegyet, hanem az általuk megválasztott adott időpontra. Vásárlás után a túra időpontjának áthelyezése 35% módosítási díj ellenében lehetséges, legkésőbb a túra előtti 72. óráig bezárólag. A túrát megelőző 72 órában a jegyek díjmentesen átruházhatók, de az időpont nem módosítható, függetlenül az akadályoztatás jellegétől (betegség, baleset, havas/jeges útviszonyok stb). A fentiek alól a szervezőnek nem áll módjában kivételt biztosítani.

A csoport a túra során külön előadótermeket használ. Kérjük, lehetőség szerint egyszerre legyenek a jegyek megvásárolva! Ha mégis külön tranzakciókkal vásároltok jegyeket (pl. egy barátotok utólag csatlakozik be, vagy ajándékjegy beváltása mellett ugyanarra a túrára vesztek plusz jegyet), kérjük, mindenképp jelezzétek az info@bpscenes.com címen mihamarabb, hogy vonjuk össze a regisztrációkat; ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy együtt tudtok lenni végig!

A program magyar nyelven fut. Kísérő nélküli magyarul nem beszélő vendégeket sajnos nem áll módunkban fogadni. Célunk a teljes csoport zavartalan élményének szem előtt tartása, így magyarul nem beszélő vendégek magyar kísérővel történő részvétele kizárólag a szinkrontolmácsolás teljes mellőzésével lehetséges, mert a fordítás a bunkerek visszhangos helyiségeiben nagyon zavaró a többi vendég számára! Köszönjük a megértést! 

Postai úton küldött ajándékkártya csak ajándékjegy vásárlása esetén igényelhető (klikkelj ide hozzá)! 

A WEBSHOP-BAN TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓVAL JELENLEG KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK JELENTKEZÉSÉT TUDJUK FOGADNI! Cég vagy szervezet részére történő jegyvásárlás esetén kérjük nem itt a webshop-ban megejteni a jegyvásárlást, hanem az info@bpscenes.com jelezni, melyik időpontra és hány résztvevővel szeretnétek érkezni, a fizetés pedig átutalással történhet meg. 

A túra előtt a találkozó nem ott van, ahova a navigáció a 'BudapestScenes bunkertúra' beütésével visz - a találkozóhely a jegyvásárlás után érkező 'csepeli bunkertúra' tárgyú levélben szerepel. 

Mindezek csak a leglényegesebbek; a program összes gyakorlati tudnivalója ide kattintva érhető el - kérjük jegyvásárlás előtt mindenképp átolvasni!

 

Ha a vásárlás utáni 15 percen belül nem érkezik meg a 'jegyvásárlás-csepeli bunkertúra' tárgyú e-mail, kérjük az info@bpscenes.com címen jelezni a problémát!

választott időpont: *
felnőtt jegyek száma: *
gyerek jegyek száma: *
kapcsolattartó neve: *
résztvevők neve: *
kapcsolattartó e-mail címe: *
kapcsolattartó telefonszáma: *
+36
A foglalásoddal kapcsolatban megjegyzést ide kattintva tehetsz meg.
Számlázási adatok
Számlázási név: *
Irányítószám: *
Település: *
Cím: *